Google Ads hirdetések kezelése 10 év tapasztalattal

i

ELŐZETES AUDIT ALAPJÁN

Teljes körű felmérés a fiókodról, javaslatokkal a javításokra, ha szükséges.

AKÁR NAPI 500 FT-TÓL

Nem igaz, hogy csak milliós költéssel lehet eredményeket elérni, hirdess napi 500 Ft-tól!

s

10 ÉV TAPASZTALATTAL

100 milliós költés után, folyamatos képzés mellett, mérésekkel dolgozunk.

PROFI HIRDETÉSSZÖVEGEK

Az a pár mondat, ami a Te hirdetésed és a Te költséged, legyen profin megírva, megéri.

Hivatalos Google Partnerként biztos lehetsz benne, hogy a hirdetéseid szakértő kezekben lesznek.

A részletekért csak kattints a Google Partner jelvényre:

 

Kérd az ingyenes auditod most!

Átnézzük a fiókodat, megmutatjuk, hol lehetne még jobb, még hatékonyabb beállításokat használni - és ezt most ingyen kapod!

Csak add meg az e-mail címed, és egyeztetjük az ingyenes auditotd részleteit:

* indicates required

Kérlek engedd meg, hogy az Adatvédelmi tájékoztatónkban leírtakkal biztosítva kezelhessük az adataidat - vigyázni fogunk rá!

Bármikor visszavonhatod a hozzájárulásodat, ehhez minden levelünk alján és az Adatvédelmi tájékoztatónkban a weboldalunkon is találsz egy linket - egy kattintás az egész.

korlátozott mennyiségű fiókot kezelünk

 

A célunk nem a mennyiségi, hanem a minőségileg kezelhető  fiókok száma. Jelentkezz minél előbb, ha elég volt a drága kattintásokból, amik nem is hoznak valódi eredményeket.

N

Egyeztessünk, mik a céljaid

N

Nézzük át a fiókod, miért nem teljesültek eddig

N

Javítsuk, mérjünk, elemezzünk

N

Keress végre Te is a hirdetéseidből

Áraink

A Google Ads fiókkezelés annyira összetett, hogy nem lehet egy általános szabályt felállítani a kezelési díjakra. Illetve lehetne, de azzal könnyen járhatnál rosszul, hiszen ilyen árazásnál az összetettebb struktúrájú fiókok alapján kellene akkor is fizetned, ha neked csak két-három hirdetésre lenne szükséged.

De az autosocial.hu nem az az oldal, ahol magadra hagyunk a kérdéseiddel. Mivel elég régóta és jól ismerjük a hazai KKV hirdetők kérdéseit, gondolatait és a körülményeiket, adunk egy alapot az árainkhoz. A KKV mini csomag kifejezetten a legkisebbekre gondol, és bebizonyítja, hogy okos hirdetési folyamat felállításával minimális összegekből is jelen lehetsz a legnagyobb keresőben, tegyél egy próbát!  

Z

KKV MINI csomag

  • kampánytípusonként egy kampány
  • kampányonként két hirdetéscsoport
  • hirdetéscsoportonként 3-5 hirdetés

12.000 Ft/hó

Z

Google Ads fiókkezelés egyedi ajánlata

Minden, a KKV MINI csomag feletti megbízásra egyedi ajánlatot adunk, de annak az árából kiindulva láthatod, hogy nem fogsz rosszul járni, ha az autosocial.hu kezeli majd a hirdetéseidet.

15.000 Ft/hó-tól

Z

Fiók audit

  • átnézzük a fiókodat, minden kampányt egyesével
  • elemezzük a kulcsszavakat, hirdetéseket, ajánlatokat
  • készítünk egy dokumentumot, melyben feltárjuk a hibákat

19.900 Ft/fiók

Akikkel már dolgoztunk

“Az autosocial.hu egy egyszerű Google Ads fiók audittal megmutatta, hol vannak a hibák a fiókomban, és megoldásokat is javasolt. Ezek után ki másra bíznám a fiókkezelést, ha nem az autosocial.hu-ra?”

Révai Csaba, SEO szkember, jovomarketing.hu

Hatékony, profi és érti a dolgát – az autosocial.hu gyorsan és ügyesen megértette, mi a célunk és az alapján minimális költséggel is el tudtuk kezdeni a Google Ads hirdetéseinket futtatni. Ja, és nem utolsó sorban nagyon jó áron, ami fontos volt az induláskor.

Nagymutató Blog – nagymutato.blog.hu

Légy Te a következő, aki elégedett ügyfelünkként elmondja, miért jó az autosocial.hu-ra bízni a Google Ads hirdetéseket. 

Te

google ads kérdések és válaszok

A Google keresőben sokba kerül a hirdetés?

Ez csak rajtad áll. A Google Ads hirdetési rendszerének (amellyel megjelenhetsz a Google kereső első oldalán is) az egyik legnagyobb előnye, hogy Te döntheted el, mennyit szánsz egy hónapban a hirdetéseidre – mi napi 500 Ft-tól javasoljuk, mert ezzel már látható, és a mi a legfontosabb, mérhető és elemezhető mennyiségű megjelenésed lehet.

Itt tudok hirdetni a Youtube videók előtt?

Igen. Erre több lehetőséged is van, de ha használod a Youtube-ot (és statisztikailag szinte biztosan használod), akkor már láttad a hirdetéseket a videók előtt, a videók listája felett, mellett. Itt megjelenhetsz Te is, és nem is gondolnád, milyen alacsony a költsége egy ilyen videó megjelentetésének…

Az én hirdetésem is tényleg ott lehet a legnagyobb magyar hírportálokon?

Persze. Szeretnéd, ha a hirdetésedet az Index vagy az Origó főoldalán láthatnád viszont másik 50 millió olvasóval együtt havonta? Megcsináljuk, és nem is lesz különösebben drága. Kipróbálod?

Milyen hosszú időre kell szerződni, és egyáltalán kell-e?

Szerződést természetesen kötünk, ez a Te érdeked és előírás is, ám mivel alkalmanként egy havi díjat fizetsz csak, ezt bármikor megszüntetheted, nincsen semmilyen elköteleződés. ha Te nem akarod.

Honnan tudjátok majd, hogy nekem milyen hirdetést kell írni?

Egyrészt a 10 éves KKV hirdetési tapasztalat nagyon sokat segít, hiszen kommunikációs alapelv, hogy nem a terméket/szolgáltatást kell eladni, hanem a hasznot, amit a termék/szolgáltatás (vagy a Te üzleted) ad majd az érdeklődőnek. Másrészt ki fogunk faggatni a céljaidról, így tudni fogjuk, mi a fontos neked, és persze technikai módszerek is vannak a hatékony hirdetésszövegek megírására – ezt tanultuk, és tanuljuk folyamatosan, nem csak ösztönösen írunk…

Garanciát is adtok az eredményekre?

A hirdetés feladata soha nem az, hogy eladja a terméked. A hirdetés feladata az, hogy potenciális vásárlókat tereljen hozzád, a weboldaladra, webáruházadba vagy az üzletedbe – mert nem csak online szolgáltatást hirdethetsz, tudtad? Azután, ha megérkezett a potenciális vevőd (a mi munkánk itt sikeresen véget ér első körben), eladni már te fogsz neki. Éppen ezért garantált eredmények nincsenek, de a havi ciklus erős biztosítékot ad arra, hogy addig dolgozz velünk, amíg látod, hogy neked is megéri.